9 gode grunde til, at RSL er de danske badmintonsklubbers foretrukne partner

1. Nok verdens bedste fjerbolde

RSL er verdens førende producent af fjerbolde. Vores topmodel RSL Classic er gentagne gange kåret til "Bedst i test" og benyttes ved en lang række internationale stævner.

 

2. Levering fra dag til dag

RSl producerer mere end 60 millioner fjerbolde om året. Vi har altid min. 60.000 dusin på lager og sender samme dag, vi modtager jeres bestilling.

 

3. Samarbejde tilpasset jeres behov

Vi har ingen standardaftaler, men sammensætter altid samarbejdet, så det passer bedst muligt til din klubs ønsker og behov. Både i forhold til produkter, levering, service, præmier, sponsorater mv.

 

4. Ingen fordyrende mellemled

RSL arbeder direkte med badmintonklubberne. Det giver os mulighed for at fokusere 100% på at tilgodese din klubs behov. Også økonomisk.
 

5. Klubtøj med tryk

Foruden fjerbolde tilbyder vi forskellige kollektioner af kvalitetsbeklædning til både børn og voksne. Vi hjælper også gerne med at få trykt klublogo, sponsorlogoer og spillernavne på tøjet hos vores faste og særdeles erfarne trykpartner.

 

6. Hjælp til bestillingslister m.v.

Vi gør det administrative arbejde med at bestille klubtøj nemmere ved at levere bestillingslister, der er tilpasset jeres behov (modeller, priser, trykmuligheder mv.).

 

7. Bonusaftaler for ungdomsspillere

En aftale med RSL kan indeholde forskellige fordele for jeres spillere, f.eks. særlige bonuspræmier ved oprykning til højere rækker.

 

8. Sponsorering af talenter

Har jeres klub særlige talenter i ungdomsrækkerne, er der mulighed for at indbygge et talentsponsorat i jeres RSL-aftale. Sponsoratet indeholder bl.a. ketchere, opstrengning, tasker, beklædning og andet udstyr til spilleren.

 

9. Klubaftener, events, stævner m.m.

RSL stiller gerne op til klubaftener, events, stævner og lign., hvor vi bl.a. kan præsentere vores sortiment og give gode råd og vejledning om udstyr og træning. I har også mulighed for at trække på de topspillere, der er sponsoreret af RSL.