Opnå en masse fordele

Klub-login: Bestil når du har tid.
Også udenfor RSL's kontortider

Med et klub-login har du mulighed for at handle på RSL-shoppen til klubpriser. Det er let, enkelt og kan ske døgnet rundt. Den hurtige levering er ikke skåret væk. Din ordre vil stadig blive pakket og sendt den efterfølgende hverdag.

 

Få et overblik over tidligere indkøbte varer på RSL shoppen

Du kan få et hurtigt overblik over dine tidligere køb på shoppen. Dog kan du kun se de bestillinger, der sker på RSL shoppen. Du kan derfor ikke se de ordrer, der er bestilt over telefon eller mail.

 

Se nyheder og månedstilbud fra RSL

Vi ønsker at holde jer opdateret med nyheder og månedstilbud. Der vil derfor være let adgang til nyheder og månedstilbud fra RSL.

 

Loyalitetsklub: Opspar penge ved hvert medlemskøb på RSL shoppen

Klubben opsparer penge på hvert medlems samlede køb (minus fragt). Det opsparede beløb bliver lagt ind på klubbens klub login og kan benyttes til køb af RSL produkter (bolde, tøj, udstyr osv.).

 

Se klubbens opsparede beløb med Loyalitetsklubben

Ved hvert medlems køb på RSL shoppen opsparer klubben et beløb, som kan bruges til køb af RSL produkter. Du kan let finde klubbens opsparede beløb på forsiden af klubbens login.

 

Tilbyde dine medlemmer at handle med rabat på RSL shoppen

RSL Loyalitetsklub er både en fordel for klubbens medlemmer og klubben selv. Når klubbens medlemmer køber over RSL shoppen, får de 10% rabat på deres samlede køb.